Muzikaal kinderfeest!

Zoekt u een uniek kinderfeest met veel muziek en plezier? Dan bent u op de goede plek. De jarige krijgt altijd een speciale rol tijdens zijn kinderfeestje. Hij/zij wordt muzikaal in het zonnetje gezet.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een kinderfeestje.

1..           Kinderfeestje voor kinderen met een beperking

Muziek is heel laagdrempelig en dus voor iedereen geschikt. Muziek is voor iedereen ook gewoon erg leuk! Je kunt altijd meespelen, swingen, luisteren, genieten. Ik zorg ervoor dat voor elke deelnemer kan meedoen. Heb je interesse? Neem contact op voor de mogelijkheden.


2.            Djembe feestje

Met alle vriendjes en vriendinnetjes lekker trommelen en plezier maken. De kinderen leren niet alleen de basistechnieken van het bespelen van de djembe maar gaan ook een muzikaal wedstrijdje onderling aan. Dat wordt lachen!


3.            Thema feestje op maat

Heb je een kinderfeest met een thema maar mis je de muziek en de muzikale spelletjes nog? Dan kun je altijd contact opnemen en maak ik een feestje op maat.
Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een heksenfeest, Chinees feest of waterfeest. Bij elk thema zoek ik de bijpassende muziekinstrumenten, muziekspelletjes en liedjes. Zo krijg je een feestje dat nog niemand heeft gehad!

Klik hier voor een overzicht van de kosten van een muzikaal kinderfeestje.